Terra Ví tiền

Tải về Math Wallet thông qua Terra Hỗ trợ ví. Các quỹ chỉ có thể truy cập được cho chủ sở hữu của nó. Gửi, lưu trữ và trao đổi tiền điện tử trên thiết bị di động và máy tính để bàn của bạn.

Về Math Wallet

Math Wallet là một ví tiền điện tử đa nền tảng (trên điện thoại/trên máy tính/ví phần cứng) cho phép việc lưu trữ tất cả các token vận hành trên nền tảng của BTC, ETH, NEO, EOS, TRON, ONT, BinanceChain, Cosmos, Zilliqa và Polkadot, hỗ trợ việc hoán đổi token giữa các mainnet khác nhau (cross-chain) , có cửa hàng DApp đa nền tảng và vận hành các node cho các chuỗi PoS. Đối tác đầu tư cho chúng tôi có cả những tên tuổi như Fenbushi, FundamentalLabs.

What is Terra?

Terra is a blockchain protocol that uses fiat-pegged stablecoins to power price-stable global payments systems. According to its white paper, Terra combines the price stability and wide adoption of fiat currencies with the censorship-resistance of Bitcoin (BTC) and offers fast and affordable settlements.

Development on Terra began in January 2018, and its mainnet officially launched in April 2019. As of September 2020, it offers stablecoins pegged to the U.S. dollar, South Korean won, Mongolian tugrik and the International Monetary Fund's Special Drawing Rights basket of currencies — and it intends to roll out additional options.

Terra's native token, LUNA, is used to stabilize the price of the protocol's stablecoins. LUNA holders are also able to submit and vote on governance proposals.

https://www.terra.money/